top of page

Industrimontage

Vi erbjuder industrimontage som omfattar allt från installation, besiktning och montering av exempelvis pallställage, entresoler och portar.

17039113_1308739869180286_7431722265703728688_o (1).jpg

Vi på Cobra Maskinservice erbjuder ett brett utbud av industrimontagetjänster och erbjuder industrimontage i bland annat Göteborg, Trollhättan och Uddevalla med omnejd.

 

Vi har ett team av erfarna och kvalificerade montörer som är experter på olika områden. Vi använder oss av modern utrustning och metoder för att säkerställa att ditt projekt blir utfört på ett professionellt och tidseffektivt sätt.

Några exempel på våra tjänster inom industrimontage

Våra erfarna montörer är väl bekanta med olika typer av portar, från enkla industriportar till mer avancerade automatiserade system. Vi hanterar hela processen, från montering av portens ram till installation av styr- och säkerhetssystem. Med hjälp av entresoler skapar vi smarta lösningar för att optimera ditt företags utrymme. Våra entresoler är designade för att maximera lagringskapaciteten i din anläggning, samtidigt som de följer de nödvändiga säkerhetsstandarderna

Besiktning av och montering av pallställage

Vi monterar pallställ av alla typer och storlekar. Vi besiktigar också pallställ och säkerställer att de är i gott skick och att de uppfyller säkerhetskraven. Vi utför besiktningar av alla typer av pallställage oavsett storlek eller konstruktion.

Heta arbeten

Vi utför heta arbeten, såsom svetsning, skärning och borrning. Vi har ett team av erfarna svetsare som är certifierade för att arbeta med alla typer av svetsmetoder. Vi använder oss av modern utrustning och metoder för att säkerställa att dina heta arbeten utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Fabrikat vi jobbar med : EAB, P-90 S-Line, City, mm.

bottom of page